Allemaal vierkantjes en het hondje en de kat 4


De winnaar van de cupecakesleutelhanger is inmiddels bekend.

Ellen, ik stuur de sleutelhanger nog deze week naar je toe, dus ga maar voor de brievenbus liggen.

Afgelopen weekend gingen mijn man en ik samen lekker een weekendje weg. De kinderen logeerden bij opa en oma. Voordat we richting het zuiden reden, gingen we nog even langs Delft. Ik doe namelijk mee met een project voor de inhuldiging van onze nieuwe koning. Bij Knotten maken ze een heel groot portret van onze nieuwe koning doormiddel van allemaal gehaakte vierkantjes. En daarvoor kunnen ze alle hulp gebruiken. Zie voor meer info hier of hier. Ook jij kan helpen. Ik maakte tot nu toe al deze vierkantjes:

Het patroon is vrij simpel en ze haken dus snel weg.

In mijn vorige bericht liet ik een foto zien van een gekleurd bolletje wol waarmee ik een nieuw ontwerpje ging maken. Ik geef jullie een nieuwe sneakpiek:

Dit hondje heeft de naam Tuck gekregen. Hij mist nog zijn poten en staart. Die wilde ik eigenlijk afgelopen weekend maken, maar mijn hoofd stond er niet meer naar toen wij gebeld werden door de buren. Ze vertelde dat ze één van onze katten half verlamd in de gang hadden gevonden. Wij schrokken enorm. Helaas bleek bij onderzoek bij de dierenarts dat hij niet meer te redden viel en hebben ze hem meteen laten inslapen. Onze Bowie werd 5 jaar oud en we zullen hem enorm missen!

Om iets vrolijker af te sluiten dan dit, deel ik graag nog even deze mooie quote:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Allemaal vierkantjes en het hondje en de kat