De winnaar! 1


Tussen het Loomen door (het is echt super verslavend!) en het zwemmen en de was riep ik naar mijn betere helft: “lieverd, kies jij even een winnaar!”. Hij bromde wat en koos toen de winnaar.
En die winnaar is: Sarah. En die koos hij niet vanwege de naam (onze dochter heet Sara zonder h), maar omdat hij moest lachen om het idee van een hoogzwangere dame half naakt achter een pc. Ik geef toe hij denkt graag in plaatjes.

Dus Sarah van harte! Stuur je mij even een mailtje met je adres op immadebydirky@gmail.com ? Dan kan ik het pakketje volgende week op de bus doen!
Alle andere deelnemers enorm bedankt voor jullie deelnamen en de Belgische dames bedankt voor jullie support ondanks dat je niet kon winnen. Ik waardeer dat enorm!

Nu ga ik weer verder met loomen, wassen en ons voorbereiden op het optreden van Sara vanavond voor haar dansvoorstelling.

Tot snel!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “De winnaar!

  • Margaret

    Sarah, gefeliciteerd met het winnen van de leuke GiveAway. En Irene, leuk dat jij samen met de anderen deze groeps give away hebt georganiseerd. Ik heb er diverse leuke nieuwe blogs door leren kennen.

    Fijn weekend, Margaret