Een Give-away en het andere nieuws dat ik maakte 6


Deze week zal het bijna niemand zijn ontgaan dat onze koningin haar troonsafstand bekend maakte.

Ik maakte voor mijn 365 dagen fotoproject deze foto van de tv. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik stiekem wel even een traantje liet. Zo lang ik leef is zij onze koningin. Dus ik weet niet beter. Voor mijn opa (87) en oma (85) wordt het de derde keer dat ze een troonswisseling meemaken. Het toeval wil dat we afgelopen zondag nog bij ze waren en het erover hadden. Opa was er zeker van overtuigd dat het nog wel 5 jaar zou duren voor ze zou opstappen. Het werd dus nog maar 1 dag.
Maar goed, door die aanstaande troonswisseling ben ik weer lekker aan de slag gegaan met de haaknaald. Ik maakte dit:

 
 
De bovenste is een label dat je leuk aan je tas kan hangen. Hij is vanaf morgen in de shop te vinden.
Daaronder zie je mooie oranje rozen. Deze broches kan je gezellig op je kleding spelden op 30 april.
Wil jij er ook 1? Nou dat is eigenlijk niet moeilijk. Nee je hoeft niet naar mijn shop te gaan en hem te kopen. Ik ga deze 3 broches weggeven! Aan drie mensen. Wat moet je daarvoor doen? Wordt volger van mijn blog, laat een berichtje achter met daarin waarom jij deze broche wilt hebben en doe dit voor zaterdag februari 23.00 uur. Ik maak via een nieuw blogbericht zondag 10 februari bekend wie gewonnen heeft.
Maar ik maakte naast dit “oranje boven” spul ook nog dit:
 
 
Deze rammelaar zal ook vanaf morgen in de Shop te koop. Leuk voor de allerkleinste onder ons. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Ik ben benieuwd wie mee doet!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 gedachten over “Een Give-away en het andere nieuws dat ik maakte