Een mislukking en een nieuwe opdracht 1


Al een tijd ligt een vrouwtje te wachten op haar partner bij mij thuis. Ik denk zeker al een maand of 3. Dus nu moest het maar eens van komen.
Maar owjee, met welke haaknaald had ik mevrouw gehaakt? Bij het patroon stond haaknaald 2,5. Dus ik ging aan de slag met meneer.
Omdat we deze week lekker een midweekje in een huisje zaten kon ik niet enorm veel haakspul meenemen. Ik vind dat dingen eerst af moeten voor ik een nieuw project mag beginnen en het Hollands paartje van “ik hou van Holland & haken” was een uitzondering op de regel dat eerst iets af moet. Hoe dat gekomen is weet ik niet meer. Doet er ook niet toe. Nu ging het paartje af komen.
Ik haakte erop los en toen ging het fout 🙁 het mannetje werd een stukje kleiner dan het vrouwtje.


En aangezien ik niet genoeg wol bij mij had om een andere te maken en ik ook niet meer kon achterhalen welke haaknaald ik wel gebruikt had voor her vrouwtje, bedacht ik een andere oplossing.


Hé dat kan ook! Ik maak van het vrouwtje een mama en van het mannetje een zoon en zo heb je een leuk ander koppeltje!


En zo staan mama en zoon keurig bij ons in de kast. En is de mislukking toch nog mooi geworden 😉

Ik heb nu mijzelf een nieuwe opdracht gegeven. Ik wil op dit blog uitleg gaan geven over een haaksteek. Door middel van foto’s en tekst wil ik een werkbeschrijving maken voor de crocodile stitch of te wel de krokodillen steek. Dat zal best wel een uitdaging worden. Ik ben mij nu aan het verdiepen in het maken van een duidelijk fotoblog, dus wordt vervolgd!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Een mislukking en een nieuwe opdracht