Een paddestoel, een busje en een huisje 1


Het is al weer even geleden maar hier weer een berichtje van Dirky!

Paul
Paul is eindelijk af en ik super blij ermee.

 Gehaakt met scheepjeswol stonewashed. En voor het hoofd een restje van een wolletje zonder merk. Hij heeft een mooi plekje gekregen in mijn kast.

Busje
Ook maakte ik een leuk Volkswagen busje. Het patroon is van de moeder van Esther, die ik ken via twitter.


Ik ben helemaal gek van die busjes. Hopelijk heb ik ooit de centjes voor echte.

Huisje
Als laatste wil ik nog iets moois met jullie delen. Voor ik jullie het plaatje laat zien even een verdere toelichting. Mijn opa en oma hebben elk jaar hun hele vensterbank vol staan met huisjes voor kerst. Ik vind het prachtig, mijn man helemaal niet. Maar stiekem heb ik de erfenis al vast laten leggen voor die huisjes ;-). Voor de verjaardag van mijn oma zijn ik met mijn moeder met mijn oma gaan shoppen bij het locale tuincentrum voor een nieuw huisje. Het werk een molen die al staat te draaien bij haar op de vensterbank. Maar terwijl we stonden te kijken naar alle prachtige huisjes vond ik deze:


Die moest ik hebben! En stiekem toch maar gevraagd aan mijn lieverd of ik hem mocht kopen. En tot mijn verbazing… Mocht dat! Woei!!!! Nu wachten tot de kerstdecoratie neergezet mag worden.

Nieuw project

Nu ga ik aan de slag met een vleermuisvampier. Weer een Lalylala-pop, want die vind ik zo geweldig. Ik zal hopelijk snel het resultaat met jullie delen.

Tot snel!!!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Een paddestoel, een busje en een huisje

  • Sara Dirkx

    Paul is super schattig en het Volkswagen busje is echt leuk gemaakt – heb zin om ermee te rijden 🙂
    Doe zo voort, wil graag het vervolg van jouw creatie zien.
    Groetjes,
    Sara