Herfst en de minion


Hallo allemaal!

Helaas geen aanmeldingen gehad voor mijn Pay it forward. Ik heb mijn best gedaan…
Maar ik heb natuurlijk niet stil zitten wachten op een aanmelding. Ik had nog genoeg haakprojecten op mijn lijstje staan.
Het is eerste wat ik jullie wil laten zien is een project waar ik enorm trots op ben. Ik haakte met een patroon van All about ami een echte minion. Minions zijn de grappige gele figuurtjes uit de film verschrikkelijke ikke. Echt een leuke film en die minions zijn super grappig. Ik ben erg trots zoals ik al zei:


Het koste wel wat moeite om hem te maken. Hij is bijna 30 cm groot.
Toen hij klaar was, vond ik het tijd worden voor de herfsttafel. Het tafeltje waar dit normaal gesproken op staat is helaas kapot. Dus nu hebben we boven op de kast ruimte gemaakt. Hij is nog niet af maar het resultaat mag er nu al zijn!


Ik ga nog een gezellig trolletje maken en deze leuke paddestoel:


Van de week vierde Sara eindelijk haar kinderfeestje. En bij zo’n feestje hoort een leuk zakje met iets lekkers en een kleinigheidje. En nu kan je een kleinigheid ook in de winkel kopen, maar ja ik zal niet Irene zijn als ik zelf iets maakte.


Een leuke cupcake voor aan je tas of sleutel.
Wil jij die ook? Ze kosten €2. Mail naar immadebydirky@gmail.com
Ze komen in blauw, roze of rood gemêleerd. Dus geef even aan welke kleur je wilt hebben.
Ik ga gauw verder met de paddestoel!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.