Het 52 weken project stopt


Voor het eerst ga ik opgeven met een dagen/weken project. En dat vind ik toch niet echt leuk, maar ik heb gevoelsmatig al een aantal weken moeite om het project tot een goed einde te brengen. Het doel om elke week een zelf gemaakt iets te laten zien heb ik niet goed uitgevoerd. Vaak waren dingen niet af en liet ik meerdere weken achter elkaar een zelfde iets zien. Waarschijnlijk omdat ik te grote projecten koos.
Maar goed genoeg gezeurd en geneuzeld. Ik ga lekker door met freubelen en dat hier laten zien, maar niet meer in het kader van het 52 weken project.
Jullie hadden nog mijn laatste project van het 52 weken project te goed:

 Nog een Dirk de draak! Voor het vriendje van Ruben.
Nu ben ik bezig met Paul de paddestoel. Ik zal hopelijk snel het eindresultaat kunnen laten zien.

Tot snel!!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.