Ik haak lekker verder 1


Na een hoop kleinere projectjes ben ik nu met een groter project bezig.
Na de poncho voor de barbies van mijn dochter Sara:


Kreeg ik wel de smaak te pakken. Ik had al poncho’s gemaakt in het verleden zoals deze:


En deze:


Maar het werd weer eens tijd voor een nieuwe!


Nee hij is nog niet klaar, maar het begin is er. Heerlijke Hollandse kleuren, ik ben er gek op. Hij wordt te groot voor Sara, dus zal er na deze nog wel 1 komen voor haar. Wel in andere kleuren, want madam wil wel roze en paars. Dit Hollandse exemplaar zal ik denk ik maar in mijn Shop zetten.
Ondertussen haak ik ook wat anders. Onze Ruben wordt volgende week alweer 3 jaar. En dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. En omdat hij groot fan van Cars is komt er een echte Cars taart (gemaakt door de overbuurvrouw) en haak ik een slinger met Lighting Mc Queen. Vorig jaar maakte ik ook een slinger voor Sara:


Die van Ruben is nog work in progress. Dus nu alleen een sneakpreview:


Volgende week het eindresultaat.
Ow ja! Binnenkort weer een giveaway. Maar niet op mijn eigen blog maar bij Renske.
Neem alvast een kijkje, want ze maakt mooie dingen en heeft nu ook een leuke giveaway op haar blog staan. Renske testte voor mij het patroon van dit lieve schildpadje:


Het patroon is te vinden in de shop.
Tot volgende week!!!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Ik haak lekker verder