Ik pak de draad weer op


Het is echt schandalig hoe ik dit blog heb verwaarloosd afgelopen jaar. Geen enkel bericht geplaatst. En het is niet dat ik niks gemaakt heb. Juist heel veel. Via mijn Facebookpagina heb ik dit wel geplaatst maar niet hier op het blog.

Daar ga ik maar weer eens verandering in brengen. Vanaf nu zal ik wat meer berichten gaan plaatsen. Maar wel met een kleine verandering. Ik zal niet alleen berichten over mijn haakwerkjes plaatsen, maar ook af en toe iets wat er tijdens de coachsessies gemaakt wordt. Het is niet voor niets een creatief blog.

Zoals ik misschien wel hier gedeeld heb, ben ik sinds begin 2015 zelfstandig aan de slag gegaan als coach en trainer. De afgelopen 2 jaar heeft dit veel tijd gekost om een juist pad te vinden. Maar 2017 wordt echt het jaar van mijn doorbraak als kindercoach en creatief pedagogisch trainer.

Privé is er ook een hoop gebeurd. We hebben namelijk ons huis verkocht, een nieuwbouwhuis gekocht en zijn ook nog verhuisd naar een tijdelijke huurwoning. In het laatste kwartaal van dit jaar hopen we over te gaan naar onze nieuwe woning met daarin ook een eigen praktijk ruimte.

Maar tussen de bedrijven door heb ik ook de tijd gevonden om te haken en bovendien ben ik op elke eerste dinsdagavond van de maand te vinden in het breicafé van palet welzijn Zoetermeer. Dat laatste doe ik als vrijwilliger en help de mensen die er komen met al hun haakvragen.

Als laatste deel ik nog even wat projecten van afgelopen jaar:

Tot heel snel!!

Liefs,

Irene

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.