Laat ik eens wat weggeven! 13


Ik doe eens gek en geef iets leuks weg. En niet een klein lullig cadeautje hoor.

20140214-200404.jpg

Ik geef het patroon van dit schatje weg. En dat is niet alles. Ik doe ook benodigde bolletjes katoen en de oogjes erbij. Je hoeft alleen zelf vulling toe te voegen.

Meedoen is simpel

Om deze giveaway te winnen moet je het volgende doen: wordt volger van dit blog via email of bloglovin. Laat een leuke unieke reactie achter onder dit bericht. En doe dit allemaal voor volgende week zaterdag 22 februari 11.00 uur. Ik maak zaterdagavond de winnaar via dit blog bekend. Je moet echt volger zijn om mee te kunnen doen.

Succes!

Groetjes,

Irene


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 gedachten over “Laat ik eens wat weggeven!