Pasen, kralen en de amineko’s 4


Deze week is het pasen en dat betekent voor mij altijd een mooie paastaak met vrolijke eieren en andere vrolijk gekleurde dingen.

Dit jaar heeft onze paastak gehaakte eieren gemaakt door mij en gekleurde eieren gekocht bij de action en houten beestjes gekregen bij een luiertaart voor de geboorte van onze dochter. Maar ik had te veel eieren en vond het zonde om deze weer terug in het doosje te doen. Dus maakte ik dit:

Een klein mandje gemaakt van Zpaggetti om de eieren in te zetten. Hij was zo in elkaar gezet. Wil je het patroon van dit mandje, stuur me dan een mailtje. En kan je nou niet haken en wil je toch zo’n mandje, stuur me gerust een mailtje en ik maak er eentje tegen een kleine vergoeding.

Van de week had ik even geen zin om te haken. Dat komt niet vaak voor, maar dan richt ik even mijn aandacht op iets anders creatief. In het verleden pimpte ik nog wel eens doosjes met decopatchpapier. Dit is heel dun papier met een motief erop. Het mooiste effect krijg je door willekeurig stukjes te scheuren en op te plakken met speciale lijm. Ik leerde het net als haken van een van mijn beste vriendinnen. Van de week maakte ik decopatch kralen.

En terwijl ik daar zo mee bezig was, kwam de zin om te haken ook weer terug en maakte ik deze:

Deze kralen kregen dus een gehaakt jasje. En gecombineerd met de decopatch kralen, kan ik vast een mooie ketting maken.

Ik maakte deze week ook de tweede amineko af:

Dus nu nog twee amineko’s voor project knuf. Doe ook mee! Je hoeft ze niet persé te haken, je mag ook breien of naaien.

Als laatste wil ik dit met jullie delen:

Het is de laatste tijd “ijs”koud. En hopelijk slaat het weer snel om en kunnen we lekker buiten een ijsje eten. Deze maakte ik zelf en kan aan je sleutelhanger. Vind je hem leuk? Hij staat straks in de shop. En daar vind je nog meer leuke dingen.
Dat was het weer en graag tot snel!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Pasen, kralen en de amineko’s