Pay it forward


Vandaag kreeg ik met de post een leuk pakketje opgestuurd van Maaike.


Ik had mij via haar blog opgegeven voor een Pay it forward actie. Ik kreeg daarom van haar een leuk pakketje door haar samengesteld. Maar hier houdt het niet op!
Nu ik mijn pakketje heb ontvangen mag ik 5 mensen blij maken met een PIF-pakketje van mij. Je kan je opgeven door een bericht achter te laten bij dit blogbericht en je mailadres te vermelden (zo kan ik contact met je maken). De bedoeling is wel als je je opgeeft je zelf ook weer 5 mensen een PIF-pakketje toestuurt. Dus denk er goed over na voor je jezelf opgeeft, want ik vind het wel zonde als je zelf niet doorgaat met dit project. Je kan via Twitter, Facebook of blog een oproep doen als je mensen zoekt voor je PIF. Let wel: je mag pas een oproep doen als je mijn pakketje hebt ontvangen.
Ik ben benieuwd wie mee willen doen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.