Stemmen en project knuf 1


Van de week was er een oproep van Echt studio om je leukste Hollandse creaties in te sturen en daarmee kans te maken op een cadeaubon om te besteden in hun webwinkel en je foto wordt een week lang de banner op hun facebookpagina. Dat laat ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik stuurde deze creatie in:

Met een linkje naar dit bericht doe ik mee op het blog van Echtstudio. Vanaf 12 april kun je op mij stemmen. Ik zal de komende tijd regelmatig een oproep doen om op mij te stemmen.

Ik maakte dit weekend met veel zorg de laatste 2 amineko’s voor project knuf. Gister gingen ze op de post en terwijl ik dit blogbericht typ krijg ik via twitter bericht dat mijn pakketje al is aangekomen!

Je kan nog steeds meedoen!
Nu snel een boterham smeren voor de kleine man en dan nog even haken voor ik naar mijn werk moet. Tot snel!!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Stemmen en project knuf