Van inspiratieloos naar vol inspiratie 1


Schrijvers kennen een writersblock. Ik had een crochetblock oftewel een haakstersblokkade (mooi woord!). Ik haakte wel maar was ontevreden. Ik maakte dit:


Leuk, maar ik wist niet meer wat ermee te doen. Komt nog wel dacht ik. Ik legde het opzij en wilde iets nieuws beginnen, maar wat? Ik dacht na en er kwam geen idee! Dat overkomt mij niet vaak. Dus om inspiratie op te doen keek ik op internet. Facebook en pinterest zijn dan altijd goede sites om te kijken. Ik zag daar diverse mandala’s voorbij komen. Mandala’s maak je vanuit je gevoel en het maakt niet uit welke kleuren en vormen je gebruikt binnen de cirkel die je maakt. Dus ik ging aan de slag. Nam een zooi restjes haakkatoen. Mijn eerste poging was dit:


Leuke kleurencombinatie, maar te veel verschillende steken.
Poging 2 werd dit:


Het werd al beter, maar de steekverhouding klopte van geen kant. Ik gaf niet op! Dus kwam poging 3:


En die klopte helemaal! En toen kreeg ik de smaak te pakken.


Ik maakte er 3 en toen 6! Ik bedacht dat dit hele leuke onderzetters zijn. Ze staan in mijn Shop.
Er staat nu nog 1 setje, maar het 2e setje is al in de maak.
En de inspiratie kwam gelukkig terug! En die appel en peer? Die verwerk ik in een nieuwe sleutelhanger.
Vanmiddag ga ik nog meer inspiratie opsnuiven en lekker geld spenderen bij Echtstudio . Zij openen een nieuw pand in Alphen aan de Rijn. Ik ga samen met 1 van mijn liefste vriendinnetjes gezellig shoppen. Hopelijk loopt mijn hoofd straks niet over van de inspiratie šŸ˜‰


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Van inspiratieloos naar vol inspiratie