Vlad en een nieuwe uitdaging


Druk, druk, druk en nog eens druk. Vooral in mijn hoofd. Dat is niet goed voor het haken. Dus liet Vlad even op zich wachten. Hij keek mij regelmatig meewarig aan en leek te zeggen: “maak mij nou eindelijk eens af!” En hij had gelijk. Dit verder ongevaarlijk heerschap moest echt eens af komen. En nu staat hij te schitteren in de kast, nadat hij zich nog even door mij liet fotograferen. Zelfs in het licht, want tja Vlad is maar neppert wat vampier zijn eigenlijk.

image

image
En nu wil je toch wel weten waarom ik toch zo druk was in mijn hoofd. Nou dat komt omdat ik per 1 januari mijn eigen onderneming gestart ben.
Je kan mij inhuren als trainer creatief denken, loopbaancoach en workshop begeleider. Heeft jouw bedrijf een frisse impuls nodig om eens anders naar alle werkzaamheden te kijken en vooral de manier waarop er gewerkt wordt? Huur mij in en ik help jullie op weg creatiever te zijn in jullie werk. Zit je een beetje vast in je werkpatronen en wil je daar uit komen? Ook daar kan ik je bij helpen met een stukje coaching. En ben je werkzaam in het onderwijs of kinderopvang? Ik bied een groot aantal creatieve workshops voor kinderen vanaf 4 jaar aan. Kan ook voor een kinderfeestje voor je kind. Ik kom graag bij je thuis een leuke workshop geven. Maar deze workshops kan ik zo aanpassen naar volwassenen. Dus ben je nog opzoek naar een leuke creatieve ochtend/middag/avond voor je bedrijf? Neem contact met mij op. Kijk voor meer details op: www.yourcreativenature.nl
Nou terwijl jij op de website surft en dit onder de aandacht brengt van je leidinggevende, ga ik verder met niet 1 maar 2 minions voor mijn kroos. Tot snel!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.