Week 18


Goh ik ben al bijna op de helft. Dat gaat best snel.

Broeken met gaten

Je kent het wel als je kinderen hebt: leuke broek gekocht en binnen een paar weken gaten bij de knieën. En mijn ervaringen met strijkapplicaties zijn niet zo geweldig. Ze laten los en erop naaien is een crime. Dus tja wat doe je dan, als je niet de broek meteen in de prullenbak wilt gooien? Juist! Je maakt eigen applicaties.

20140508-202340.jpg

Dochter is helemaal gelukkig en showt stoer op school met haar nieuwe kniestukken. Kinderen helemaal jaloers. Tja niet iedereen heeft zo’n creatieve moeder 😉

Hoesje met een busje

Ik sport (ja echt!) op maandagochtend en dan vind ik tijdens het fietsen fijn om muziek te luisteren. Maar ja die telefoon kan je dan niet even naast je neerleggen. Dus een hoesje met een touwtje voor om de nek. En tja ik ben en blijf een haakmuts…

20140508-202405.jpg

Nou en meteen Volkswagen Nederland via de Twitter reageren. Lachen toch!?
Ik ben gek op Volkswagenbusjes dus toen ik dit patroon kocht wist dat dit een goede investering was geweest. Deze ga ik nog vaak maken. Ik ben zelfs nu alweer één aan het maken. Want ja weer een gat in een broek. Bij de kleine man dit keer. Dus een rode bus werd door hem besteld. Volgende week het eindresultaat.

Giveaway

Holt your horses nog even, maar zeer binnenkort (volgende week) weer een giveaway op dit blog. Dus hou het hier goed in de gaten.

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.