Week 19


Een ratjetoe van dingen maakte ik.

Kniestukken
Zoals in het bericht van vorige week gezegd, moesten er ook voor de kleine man ook kniestukken komen.

20140514-192359.jpg
Zijn knuffelhond Kees moest op de foto. En deze patch is al goed in gebruik. En die test doorstaat hij prima.

20140514-192348.jpg

Omslagdoek

Ik ben al een tijdje met een omslagdoek bezig. Ik moet jullie bekennen dat ik heel slecht in lange en grote projecten ben. Ik raak snel verveeld. Maar af en toe een paar rijen en het project komt langzaam tot een geheel. Hier een foto van hoe groot hij nu is.

20140514-193059.jpg

Van de week zag ik een andere omslagdoek die al af was en dan gaat het wel kriebelen bij mij om hem af te maken. Maar toch weet ik niet zeker of ik komende week verder ga, want…..

Irene heeft weer een hobby erbij

Ik loop altijd achter met hypes. En tja soms ook wel een beetje expres. Ik ben een soort lui en eigenwijs schaap dat als laatste over de dam gaat. Maar nu ik de dam over ben, ben verslingerd aan het maken van Loom-bandjes (heet dat eigenlijk wel zo?). Vandaag geleerd en meteen hard aan het werk gegaan en ook Sara is verkocht.

20140514-193618.jpg

Ik had van de week al een startersset gekocht via Facebook, maar die komt morgen pas binnen. Maar mijn gezellige buurvrouw/vriendin Loes is al een fanatieke Loomer (ook zelf verzonnen). Zij heeft mij met veel geduld uitgelegd hoe het werkt. Nou je snapt wel, ik ging als een trein en ben verslaafd. Dus ik denk dat ik volgende week een flink aantal armbandjes kan laten zien.

Giveaway!!!

Ja je leest het goed. Een giveaway! Zaterdag komt er een leuke giveaway op dit blog. En ook met links naar andere blogs die ook tegelijk een giveaway hebben. Alle details staan zaterdag vanaf 12 uur online.

Tot dan!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.