Week 29 t/m 36 1


Het heeft even geduurd maar hier is weer een update van mijn 52 weken project. Ik heb de afgelopen weken elke keer een paar foto’s geplaatst op mijn Facebook Pagina van het gene dat ik gemaakt had. Maar mocht je nu nog geen liker van mijn pagina zijn, dan heb je nog geen idee wat ik gemaakt heb. Daarom hier een foto overzicht:

image3

image4

image7

image5

image6

image2

image1

Stil heb ik dus niet gezeten, maar alles ging wel trager door de vakantie. Dirk en Kira zijn af, alleen Paul de Paddenstoel moet even wachten. Eerst kwam er een opdracht voor een speenkoord (mijn eerste echte verkoop!!) en daarna een draakje voor een lief nieuw kindje. Als deze af is maak ik nog een Dirk de Draak. Deze wordt voor het vriendje van Ruben die naar Limburg verhuisd is. Het wordt hetzelfde draakje als van Ruben 🙂

Volgende week weer een normale update! Hopelijk dan ook met wat nieuws rondom deze site… Spannend!!!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Week 29 t/m 36

  • Loes

    O, wat leuk! Een Lalylala Dirkje, gaaf 🙂 ik ben al tijden met Rita bezig, maar ik schiet echt totaal niet op. Nou ja, bezig… ze ligt al twee maanden op mijn haaknaald te wachten eigenlijk…