Week 3 1


Alweer een week voorbij! Wat gaat het toch hard. Voor deze week had ik een echt priegelwerkje bedacht en dat heb ik geweten.
Af en toe wat krampen in mijn arm en soms wat gescheld omdat de draad kapot ging of kwijt was. Maar ik ben erg blij met het eindresultaat.

20140122-084624.jpg
Het is een regenboogketting geworden. Ik zal hem met trots dragen tijdens de Olympische spelen voor al onze sporters of ze nou bi of homo of hetero zijn.

Een tweede project

Ik maakte nog iets. Eigenlijk maakte ik het af. Ik was met dit projectje al begonnen toen we op mijn werk de nieuwe agenda voor de kinderopvang kregen. Een hele handige agenda voor de BSO, maar helaas ontbrak het handige lintje die je als een boekenlegger kan gebruiken. Dus zag ik meteen een goed project voor mij. Ik ging met een tunischhaaknaald en een bolletje gemêleerd katoen aan de slag. Zie hier het eindresultaat.

20140122-085744.jpg

Volgende week

Het thema voor volgende week is verrassing. Ik ben met een verrassing bezig. En helaas kan ik daar verder niets meer over kwijt. Nu maak ik je vreselijk nieuwsgierig natuurlijk. Volgende week lees en zie je hier wat de verrassing uiteindelijk was.

Tot volgende week!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Week 3

  • Diana

    Wat een mooie ketting! Lijkt bijna een chakra ketting. Jij bent altijd goed in gepriegel. Ik wordt er bij de gedachte al naar van hahaha
    Boekenlegger is gaaf geworden!

    Oeh verrassing! We zijn maar geduldig dan he…