Week 37 2


Afgelopen week maakte ik het draakje af voor de nieuwe wereldburger:

IMG_2539.JPG

En spontaan kreeg ik weer een betaalde opdracht voor een speenkoord met uiltje. En ik mocht er zelfs 2 maken.

IMG_2526.JPG

IMG_2527.JPG

Leuk leuk leuk! Hopelijk komen er meer.
Ik ging ook aan de slag met een 2e Dirk voor het vriendje van Ruben.

IMG_2538.JPG

Het begin is er en hopelijk is hij volgende week af.

Big news!

Ik heb via mijnwebwinkel een webshop geopend. Dit heb ik gedaan om mensen het makkelijker te maken iets bij mij te kopen. Onder het tabblad webshop word je meteen doorgelinkt naar de shop. Hij is al gevuld met artikelen en ik hoop er snel wat nieuwe producten bij te kunnen voegen. En heb je wensen die niet in de webshop staan? Schroom niet om dan te mailen!
Tot volgende week!!!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Week 37