Week 4 1


Het thema voor afgelopen week was verrassing. Ik heb veel moeite gehad om alles verborgen te houden. En nu mag eindelijk alles op internet komen.

Verrassing voor Diana

Diana is sinds iets meer dan een jaar een vriendin die ik ken via internet. We delen een passie voor haken en humor. We ontmoetten elkaar al een paar keer in het echt en dat was altijd lachen. Diana maakt een moeilijke tijd door en daarom verdiend ze een verrassing. Ik heb deze verrassing niet alleen in elkaar gezet. Toevallig hebben Diana en ik een gemeenschappelijke vriendin. Patricia is de schoonzus van mijn beste vriendin en kent Diana via de wereld van re-enactment. Samen besloten we een paar weken geleden om Diana een hart in de riem te steken via een pakketje liefs. Zie hier het resultaat.

20140130-114537.jpg

Hier lees je alles over hoe Diana reageerde op onze verrassing.

Volgend thema

Komende week ga ik aan de haak voor earlybird. Facebook earlybird. Deze groep heeft een oproep gedaan om kleine vogeltjes te haken voor prematuurtjes. Lees voor alle info even op de Facebookpagina. Hoeveel ik ga maken zie ik wel. Tot volgende week!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Week 4