Wie is Dirky?


Hallo,

Ik ben Irene Jansen Dirkx. Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Haken is mijn grootste hobby en daarnaast vind ik het erg leuk om creaties met papier te maken.

Op deze website.

Op deze website vind je een blog met alle creatieve uitspattingen die ik maak en dingen die ik mee maak die ik het waard vind om te delen. Er is een pagina met patronen die ik kosteloos deel (als je die op je blog of site wil plaatsen, mag dat maar graag wel met bronvermelding) en er is een pagina waar je opdrachten aan mij kan geven om. Bijvoorbeeld door iets voor je te haken of om een cursus te geven.

Waarom Dirky?

Dirky verwijst naar mijn meisjesnaam Dirkx. Toen mijn vader in de jaren ’90 onze reis naar Amerika plande, deed hij dat door allerlei hotels aan te schrijven met de hand. Door het af en toe wat lastig te lezen handschrift van mijn vader, ontstond bij een hoteleigenaar de aanname dat wij Dirky heten en niet Dirkx. Zelfs toen wij aankwamen werden we met Family Dirky aangesproken. We hebben die verbastering er eigenlijk altijd ingehouden. Toen ik opzoek ging naar een leuke naam voor mijn eigen website en ook voor mijn eigen ontwerpen, kwam de naam Dirky meteen op. De toevoeging I’m is eigen dubbelzinnig. Het verwijst naar I am (ik ben) en naar mijn voorletters I M (Irene Mariëlle).

Wat doe ik nog meer?

Ik ben sinds 1 januari 2015 mijn eigen bedrijf begonnen. Your Creative Nature is een bedrijf dat trainingen in creatief denken, loopbaan coaching en creatieve workshops voor jong en oud verzorgt. Met de trainingen i.c.m. de workshops geef ik bij bedrijven nieuwe impulsen aan de werkwijzen van werknemers. Met de individuele loopbaan coaching help ik mensen die vast zitten in hun werkwijzen en graag vooruit willen of misschien zelfs een carrière verandering overwegen. Kijk op de Site voor meer informatie.